Dagwood er et nyt friskt golfbrand fra Berlin som blev grundlagt i 2012 og som nærmer sig lanceringen af deres produktlinie.

Det er et lille firma, som har deres fokus på high-end materialer, godt design og lokal produktion. Det betyder at der i produktionen kun bliver benyttet materialer fra Europa og produktionen ligeså foregår på disse breddegrader.

Nøgleordene for Dagwood er positivitet, venlighed og frihed.

Jeg fik først øje på Dagwood ved tilfældigt at falde over denne video, som egentlig giver et meget godt indtryk af den røde tråd i Dagwoods produktline:

Ud over den fantastisk udseende handske, indeholder Dagwoods kollektion en del andre produkter så som tasker, headcovers, golfbags og sko.

Det er et produkt i sidstnævnte produktkategori, jeg har haft lejlighed til at kigge lidt nærmere på.

Dagwood_Moran_0301

Modellen her hedder James og er er en super frisk golfsko udført i vandafvisende italiensk canvas med en karakteristisk spikeless gummisål.

Dagwood_Moran_0302

Dagwood_Moran_0300

Indrømmet. Inden jeg tog skoene i brug, var jeg var noget skeptisk i forhold til om canvas og det lunefulde danske vejr overhovedet var kompatibelt.

Jeg kan dog efter at have brugt skoene over de seneste par måneder sige, at såfremt man ikke tager skoene med ud i styrtregn, så fungerer de helt efter hensigten og formår at holde fødderne tørre.

Dagwood_Moran_0304

Indersålen er antibakteriel og Dagwood James er en super behagelig sko at have på. Vægten er lav og designet er skarpt.

Dagwood_Moran_0305

En anden bekymring man kunne have er sålen, som ikke har de traditionelle softspikes. Men også sålen holder hvad den lover, og jeg har ikke oplevet problemer med at stå fast hverken på teesteder eller fairways.

Faktisk har jeg stået så godt fast i denne sko, at det er lykkes mig at gå min golfkarrieres bedste runde i dem. En fin runde i +3 i min hjemmeklub Aalborg Golfklub.

Så ingen tvivl om at skoen virker!

Dagwood_Moran_0306

Dagwood_Moran_0309

Dagwood_Moran_0298

Dagwood James fåes i størrelserne 37-46 og min oplevelse er, at størrelserne er retvisende. I hvert fald passer jeg samme størrelse i disse sko som i mine øvrige golfsko.

Ud over denne canvas model laver Dagwood også golfsko i ren læder. Så hvis man vil have en tand ekstra beskyttelse mod elementerne, er Dagwood også i stand til at levere dette.

Jeg glæder mig til at følge Dagwoods udvikling og til at få mulighed for at kigge nærmere på andre produkter i deres produktlinie, når de formelt bliver lanceret.

Du kan finde yderligere oplysninger om Dagwoods produkter her.

Fordele:

Super god kvalitet
Friskt design
Mulighed for at bruge skoene både på og udenfor golfbanen

Ulemper:

Skoen er ikke 100% vandtæt