Seamus Golf headcovers er et af de få produkter jeg har oplevet, som har fået mig til at slå et stort smil op fra det øjeblik jeg så dem første gang på nettet. Disse headcovers er på en gang umådelig old school men samtidig også forunderligt tidsvarende.

Seamus Golf er et nystartet firma som er beliggende i Beaverton, Oregon. De har et forholdsvis smalt produktsortiment og laver således kun headcovers til hybrider, fairway woods og drivere.

Seamus_Headcovers_0662

Seamus Golf er for mig synonym med rigtig godt håndværk. Deres headcovers er lavet i 100% uld men med fleece indvendigt. Som en lille finesse er der syet et elastik inden i som sikrer at headcoveret ikke falder af i utide når man bruger det. Elastikken er implementeret på en snedig måde, der gør det usynligt udefra, men virker perfekt efter hensigten.

Seamus_Headcovers_0665

Kendetegnende for Seamus Golf headcovers er, at de som oftest har et klassisk tartan ternet mønster, hvilket repræsenterer det traditionelle mens den indvendige fleece er i en frisk farve og sikrer kontrasten.

Seamus_Headcovers_0664

En anden ting der er rigtig cool ved disse headcovers er, at de bliver lavet i meget små oplag af blot 2-20 stk. af hvert design. Det er således med at slå til hvis man spotter et design som appellerer til én – risikoen for at de hurtigt bliver udsolgt, er helt sikkert tilstede.

Seamus_Headcovers_0663

I øjeblikket kan man kun erhverve sig et Seamus Golf headcover på udvalgte resorts i USA – herunder Bandon Dunes eller på nettet ved at besøge deres webshop. Prisen er fra $40 og opefter men jeg garanterer, at de er alle pengene værd.

Fordele:

Super design
Meget velproduceret
Eksklusivitet grundet små oplag

Ulemper:

Prisen – inkl. told og moms ved import